måndag 5 juli 2010

Tjabba Tjena Hallå !

Mitt Första meeting avklarat

lör 3/4 Upp kl 04:00 ( Brukar ni inte gå upp så tidigt på ert sommar lov ?). Framme kl 07:00 i Rappestad. Det var hur varm som helst så alla var nära att få solsting...

Första klassen var en Ld-10 stilhoppning, Resultat på Filmen :)

Andra klassen var en Ld stilhoppning, han hade verkligen EGEN motor, vann även denna klassen :)med poängen 52,5.

Efter tävlingarna var slut så åkte vi till motellet och duschade (dom hade inte ens kall vatten !) och åt sedan nattade pollarna som stod uppstallade på tävlings platsen i svala stall.

4/4 Ld stilhoppning kom på en andraplats ( det var ny domare)

Lc ike stilhoppning efter all varme var både jag och Matco väldigt trötta och årkade typ ingen ting så det blev 2stopp och några tids fel.

Men Matcho var bäst endå kom 2:a på meeting priset. Såg även Daniel i Ponny akuten , gick banan ihop ja iallafall en meter ifrån :) Hans polle var fin XD

JO vet ni vad ??? ! JO förstår ni bannbyggaren kom fram och sa till mig och becka

- Vilka trevliga hästar ni har, ni rider dom väldigt bra , och ni är väldigt duktiga.

Jag och Matcho vann totalt- 2 skit snygga täcken sharpman sponsrade ena, 2 första rosetter, en andra rosett och ett skit snyggt arm bannd från met sånna där häfftiga häst skor på :) och 3 planketter !

Tack mamma och matcho för en SUPER ROLIG helg !